Zie Jij Het Verschil?


Je ziet hier duidelijk verschil. 


Aan de linkerzijde zie je het bruin voor de koele kleurtypes. Er zit zilver in en is dus koeler van kleur.


In het bruin aan de rechterzijde vindt je veel meer warmte. Denk aan bv. goud, geel, zon etc.


De rechterzijde is dan ook veel beter bij de warme kleurtypes. Ga jij als koel kleurtype voor warm bruin, zul je waarschijnlijk wat fletser uitzien. Beter is het om voor koel bruin te gaan. En visa versa.Bruin is een goede en leuke basiskleur. Ik adviseer altijd om hierin te investeren.  Een basiskleur (in dit geval bruin) kan altijd en zeker bij het opstarten en refresen van jouw garderobe, neem je deze kleur meerdere keren uit de kast.


Hoe het ook is.....iedereen is mooi met bruin. Er is voor iedereen een juiste kleur bruin.Reactie schrijven

Commentaren: 0