Kleuren Komen Tot Leven Met De Juiste Combinaties

Enkele kleurcombinaties
Enkele kleurcombinaties

Kleuren combineren is geen eenvoudige zaak en vaak een hele uitdaging om jouw kleuren en jouw garderobe tot een mooi geheel samen te brengen.

Als er een kleur niet in het rijtje past kan dit invloed hebben op jouw volledige garderobe.


Wat doe je nou met print? Hoe ga je dat combineren? Met een unikleur? Of print op print? Waar moet je op letten? Wat zijn de richtlijnen? In welke combinaties komen de kleuren tot leven?


Bij de analyse Premium de Luxe, laat ik jou zien welke combinaties passen bij jouw kleurtype en uitstraling. Ben jij  bv beter met Ton sur ton? Licht-Donker contrast?Zo haal je meer uit je kledingkast, spaar je geld en ben je ook nog eens lekker duurzaam bezig.


Mixen en matchen met je eigen kleding.

Hierboven zie je enkele voorbeelden hoe ik met mijn kleding uit mijn eigen garderobe doe combineren. Doordat ik weet welke kleuren mooi bij mij zijn, kan ik eindeloos combinaties maken, die passen bij mijn uitstraling. Zo is er voor een ieder mooie combinaties te maken die passen bij jouw uitstraling, en met jouw kleuren uit jouw persoonlijke kleurenwaaier.

 

Liever geen kleuranalyse en heeft het de voorkeur om leuke combinaties te maken met jouw bestaande garderobe? Altijd leuk om jou ook hierin te adviseren.