Figuuranalyse Stijlvol en In De Juiste Kleur

Figuuranalyse
FiguuranalyseShoppen, nieuwe kleding kopen moet vooral leuk zijn en zeker geen stress opleveren.

Een duurzame garderobe die jou past.


Als je weet welk figuurtype jij hebt, én als je jouw Stijl kent, kom je al een heel eind.  Het is weten welke stoffen, belijning, kleur etc. je gaat dragen op jouw lichaam.


De kosten voor jouw Figuuranalyse en Stijlanalyse is 125 euro.Jouw bodytype bepaalt welke kleding voor jou juist is. En jouw bodytype die heb je, daar wordt je mee geboren. Maar.....ook hier kijken we verder. Niet alle X' en A's etc. Zijn hetzelfde. De een heeft een beetje meer van dit en de ander een beetje minder van dat. 


Het leuke van een figuuranalyse is dat als je een kledingstuk aantrekt dat je weet waarom het wel of niet voor jouw figuurtype geschikt is. Dat je voor jezelf kunt onderbouwen waarom dat leuke shirt of trendy broek jou wel of niet past.Tuurlijk zijn er "regels" en "richtlijnen" om nog beter voor de dag te komen maar deze hoeven niet altijd toegepast te worden. 


Koop wat jij leuk vindt en waarin jij je goed voelt, niet datgene wat in de mode is of wat een ander leuk vindt.

Draag kleding passend bij jouw lichaam en niet andersom.


• Welke punten aan jouw lichaam vindt je mooi en wil je daar ook het accent op leggen? Of misschien wel verdoezelen.


• Welke prints ga je op welk lichaamsdeel dragen?


• Lichte kleuren en donkere kleuren? Wat laten ze zien als je deze kleuren draagt?


• Hoe zijn de verhoudingen tussen heup en schouder?


• Is jouw Taille smal?


• Hoe creëer je lengte?  En volume?


• Is jouw figuur in balans?


Veel vragen en onzekerheden kunnen weggenomen worden met de juiste kleding. Tip...Meten is weten, en dat doen we gewoon over jouw kleding heen. 

Aan de hand van jouw meegebrachte kleding (Toppers en Floppers) zetten we alle therorie om in de praktijk. Want zien is weten. Daar leer je alleen maar van.
Meer vragen en of opmerkingen kun je via het contactformulier aan mij laten weten. Ik neem binnen 24uur contact met je op.

Het contactformulier vindt je links in de menubalk.

Iedereen is mooi op zijn manier met zijn figuur.  Enne.....het perfecte figuur bestaat niet hè😉 Stijl is heel persoonlijk. Iedereen is anders, heeft een ander leven, andere invulling van de dag etc.

Belangrijk is het om te dragen waarin jij je happy voelt.


Ook ik kan het "niet altijd vinden" en ben regelmatig bezig om kleding om te zetten naar mijn stijl. Bv door knopen te veranderen, steentjes of pajetten erop te zetten. Maak het wat meer persoonlijk.


Bij deze jas heb ikzelf deze sjaal gemaakt, geeft meteen een gevoel en ook nog eens uniek.